Anugerah Cemerlang SK Sultan Ibrahim 2, Pasir Mas, Kelantan

11/16/20231 min read

Pada hari yang bersejarah ini, SK Sultan Ibrahim 2, Pasir Mas, Kelantan telah menganjurkan Anugerah Cemerlang yang amat bermakna bagi sekolah dan komuniti pendidikan setempat. Guru-guru sekolah ini telah bersepakat untuk mengenakan pakaian seragam yang serasi pada hari tersebut, iaitu menggunakan kain Batik Eksklusif seri 57 dan kain plain yellow.

Penggunaan kain Batik Eksklusif seri 57 dan kain plain yellow pada hari tersebut memberikan kesan yang sangat indah dan serasi. Kain Batik Eksklusif seri 57 yang dipilih adalah dengan tujuan untuk menunjukkan keunikan dan keindahan budaya tradisional Malaysia. Warna dan corak yang digunakan dalam kain Batik Eksklusif seri 57 ini memberikan kesan yang sangat menarik dan memukau.

Sementara itu, penggunaan kain plain yellow pada hari tersebut memberikan kesan yang ceria dan menyegarkan. Warna kuning yang cerah dalam kain plain yellow ini melambangkan semangat dan keceriaan dalam menjalani proses pembelajaran dan pengajaran. Ia juga melambangkan keceriaan dan kegembiraan dalam meraih kejayaan dan pencapaian yang cemerlang.

BERHASRAT DAPATKAN 1 JUTA TAJAAN BATIK SERAGAM?

JOM DAPATKAN SEKARANG DAN HUBUNGI KAMI

Untuk sebarang maklumat atau pertanyaan boleh hantar pada email kami di raifiliworld@gmail.com.
Kami menunggu anda untuk Batik Raifili Jom Dapatkan Sekarang!