Batik Seragam Raifili 🀝 University of Cyberjaya

Univercity of Cyberjaya menggayakan Batik Medina untuk majlis konvokesyen

12/5/20231 min read

Cantik dan segak2 belaka kakitangan University of Cyberjaya (UoC) bila menggayakan 𝐁𝐚𝐭𝐒𝐀 𝐌𝐞𝐝𝐒𝐧𝐚 oleh Raifili ketika Majlis Konvokesyen ke-13 institusi tersebut. Corak flora kuning dengan latar belakang berwarna hitam pada kain mencipta kontras menarik yang memberi kesan eksklusif dan mewah.

π“πžπ¦π©πšπ‘πšπ§ 𝐁𝐚𝐭𝐒𝐀 π’πžπ«πšπ πšπ¦ selamat diterima oleh pihak UoC pada 1 November 2023. Team Raifili sendiri yang drive ke Cyberjaya dari Jitra untuk melakukan penghantaran. Memang kami bagi layanan istimewa untuk mereka yang tempah batik seragam dengan Raifili.

Alhamdulillah, pihak UoC amat berpuas hati dengan baju batik Raifili. Sampai minta kami untuk keluarkan lebih banyak lagi corak2 menarik supaya dorang boleh repeat tempahan batik seragam. Antara pujian lain yang kami terima ialah jahitan sangat2 kemas dan material kain berkualiti tingggi.

Raifili nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pihak UoC yang menempah batik seragam dengan kami. Semoga hubungan dan kerjasama ini berkekalan untuk jangka masa panjang. Akhir sekali, Raifili ingin menyeru agar kita semua dapat memartabatkan pemakaian batik dalam kehidupan seharian seiring dengan seruan pihak kerajaan.

BERHASRAT DAPATKAN 1 JUTA TAJAAN BATIK SERAGAM?

JOM DAPATKAN SEKARANG DAN HUBUNGI KAMI

Untuk sebarang maklumat atau pertanyaan boleh hantar pada email kami di raifiliworld@gmail.com.
Kami menunggu anda untuk Batik Raifili Jom Dapatkan Sekarang!